Metrostav logo
Menu
Centrála společnostiKoželužská 2450/4, Praha 8

Metrostav podpořil Golf pro Paraple

15. 8. 2021
Aktuality

Metrostav se stal generálním partnerem jedenáctého ročníku charitativního turnaje Golf pro Paraple, který proběhl minulý pátek na hřišti Golf & Spa Resort Cihelny. Součástí turnaje byl i společenský večer s tombolou a aukcí, které vynesly rekordních 1,4 milionu korun!

Charitativní akci podpořila svou účastí v turnaji i dražbě řada známých osobností ze sportovní a kulturní sféry, jako např. skladatel Ondřej Soukup, atlet a moderátor Roman  Šebrle, fotbalista Ladislav Vízek, kněz Zbigniew Czendlik, hokejový brankář Dušan Salfický, oštěpař Jan Železný, fotbalista Vladimír Šmicer, herec Matouš Rajmont, režisér Ondřej Trojan. Přítomni byli také zástupci řady firem. Patronem turnaje byl Marek Eben a moderátorsky provázel celé dění Michal Dusík z ČT Sport. Cílem turnaje je získat prostředky pro Centrum Paraple, které pomáhá lidem na vozíku po poškození míchy a jejich rodinám zvládnout těžkou životní situaci. 

© 2021 Metrostav - Jakýkoliv obsah této stránky není možné šířit bez souhlasu společnosti Metrostav a.s. | Metrostav a.s. je řídicí společností koncernu Skupina Metrostav