Praha se může pochlubit novou prémiovou rezidencí

11. 4. 2016
zdroj: tyden.cz
Koncem března úspěšně proběhla závěrečná část kolaudačního řízení rezidenčního projektu Sacre Coeur2 na Praze 5. Architektonicky unikátní bytový dům splňuje všechny předpoklady současné moderní architektury. Zájem o prémiové byty podle developerů roste. Praha se v segmentu luxusního bydlení dostala na špičku především díky vysoké úrovni tohoto typu nemovitostí. Kvalita luxusních nemovitostí je zde srovnatelná s předními evropskými metropolemi. Exkluzivní novostavba Sacre Coeur2 s půdorysem podkovy a šesti vchody nabízí špičkové standardy, bezpečnost a soukromí. Ve dvou podzemních podlažích budou umístěny komerční prostory, 109 parkovacích stání a sklepy. V šesti nadzemních podlažích disponuje Sacre Coeur2 třemi typy rezidenčních jednotek v cenové relaci od 2,9 milionů do 34 milionů korun. Vedle osmi loftů a pěti luxusních penthousů, prostorné střešní vily se zahradou a terasou, se zde nachází ještě 72 apartmánů o velikosti 1+kk až 5+kk se zahradami, terasami a výhledy na historické centrum města. Všechny bytové jednotky rezidence Sacre Coeur2 mají obytné zóny oddělené od privátní části, celoplošné vytápění a klimatizaci. Jsou vybaveny koupelnami typu "en­suite", kdy je prostor ložnice propojen s koupelnou. Společné prostory a okolí budovy Sacre Coeur2 bude hlídat kamerový systém, a v přízemí je samozřejmostí nepřetržitý porovoz recepce s majordomem. Sousedství parku Sacre Coeur, Kinského zahrad nebo Petřína poskytuje prostor pro potřebný relax. Základní údaje o projektu Předání bytových jednotek klientům červen 2016 Architekt SCHINDLER SEKO ARCHITECTS Generální dodavatel stavby METROSTAV, a.s. Dispozice a velikost bytů - 5 penthousů s výměrou od 165 až do 255 m2 - 8 loftů s dispozicí od 2+kk do 6+kk a výměrou od 77 do 224 m2 - 72 apartmánů s dispozicí od 1+kk do 5+kk a výměrou od 34 do 182 m2 Ceny bytů - nejlevnější bytová jednotka 1+kk s výměrou 34 m2 stojí 2 990 000 korun - nejdražší penthouse s velikostí 255 m2 se nabízí za cenu 33 890 000 korun