NEOBYČEJNÍ SPORTOVCI OBJELI CELOU REPUBLIKU

7. 8. 2016
zdroj: Pražský deník Praha/z pražských čtvrtí
ČTVRTÝ ROČNÍK neobvyklé cyklistické soutěže Metrostav Handy Cyklo Maraton skončil na Vítězném náměstí v sobotu večer. Vítězem celého závodu se stal osmičlenný tým AZ Pokorný. Ten dokázal projet napříč Českou republikou, se zastávkou v Bratislavě, za 69 hodin a 46 minut. Jako druhý se umístil tým RAAM pro školu Svítání, bronzovou medaili získalo družstvo Moravskoslezský kraj. Další kategorie hodnotila čtyřčlenné týmy. V té vyhrálo spojení Heř-Man Tým, stříbrnými se stali K4 a třetími Bronec Sport Píchlej řetěz. Jako poslední zdolal náročný závod tým tvořený z osmi žen. Bronec Beatius přijely na Vítězné náměstí v jedenáct hodin večer. V tu dobu hrála v Dejvicích již další z kapel, která bavila návštěvníky události. Hlavním mottem zúčastněných soutěžících bylo přátelství a spolupráce s lidmi s handicapem.