Metrostav logo
Menu
Centrála společnostiKoželužská 2450/4, Praha 8

ČESKÁ DOPRAVNÍ STAVBA zná vítěze za rok 2016

21. 6. 2017
zdroj: Stavitel Technologie a konstrukce
Napsali o nás

Cílem soutěže je profesionální prezentace oborů českého dopravního stavitelství a inženýrské profese nejen laické a odborné veřejnosti, ale také české a evropské politické reprezentaci.

Cílem soutěže je profesionální prezentace oborů českého dopravního stavitelství a inženýrské profese nejen laické a odborné veřejnosti, ale také české a evropské politické reprezentaci. Časopis Stavitel je mediálním partnerem a předal svou cenu tunelu Radejčín na D-8.

Do soutěže, kterou organizuje společnost TOP EXPO, mohly být přihlášeny dopravní stavby, úseky dopravních staveb, samostatné stavební objekty a technologie, které se v této soutěži se dosud neprezentovaly a byly uvedeny do provozu na území ČR do 31. 12. 2016. Soutěžící si ceny převzali 15. června v Betlémské kapli. V následujícím přehledu uvádíme pouze vítěze.

CENA ČASOPISU STAVITEL – D8 – TUNEL RADEJČÍN Přihlašovatel: Metrostav, a.s. Dodavatel: Sdružení EUROVIA CS, a.s., Metrostav, a.s.,

SMP CZ, a.s., BERGER BOHEMIA a.s. Projektant: PRAGOPROJEKT, a.s. Investor: Ředitelství silnic a dálnic ČR, závod Praha

D8 – MOST OPARNO Přihlašovatel: Metrostav, a.s., Dodavatel: Sdružení EUROVIA CS, a.s., Metrostav, a.s., SMP CZ, a.s., BERGER BOHEMIA a.s.

Projektant: PONTEX s.r.o. Investor: Ředitelství silnic a dálnic ČR, závod Praha

OKRUŽNÍ KŘIŽOVATKA U KORUNY V HRADCI KRÁLOVÉ Přihlašovatel: M - SILNICE, a.s. Dodavatel: Společnost M – SILNICE a SOVIS, OK U Koruny HK Projektant: TRANSCONSULT s.r.o.

Architekt: Ing. arch. Patrik Kotas Investor: Statutární město Hradec Králové a Dopravní podnik města Hradec Králové MODERNIZACE TRATI ŠEVĚTÍN – VESELÍ NAD LUŽNICÍ, II. ČÁST, ÚSEK HORUSICE – VESELÍ NAD LUŽNICÍ

Přihlašovatelé: EUROVIA CZ, a.s. Dodavatel: EUROVIA CZ, a.s.

Projektant: SUDOP PRAHA a.s. Investor: Správa železniční a dopravní cesty, s.o.

ŘÍDICÍ VĚŽ LETIŠTĚ OSTRAVA Přihlašovatelé: Řízení letového provozu ČR, s.p., a HOCHTIEF CZ, a.s. Dodavatelé: HOCHTIEF CZ, a.s., Synett, s.r.o. Projektant: KANIA, a.s., VPÚ DECO Praha, a.s. Investor: Řízení letového provozu ČR, s.p.

CENTRÁLNÍ DISPEČERSKÉ PRACOVIŠTĚ PRAHA Technologie: CDP Praha - Balabenka Přihlašovatel: Metrostav, a.s. Dodavatel: Metrostav, a.s. Projektant: SUDOP PRAHA a.s. Investor: Správa železniční a dopravní cesty, s.o.

© 2021 Metrostav - Jakýkoliv obsah této stránky není možné šířit bez souhlasu společnosti Metrostav a.s. | Metrostav a.s. je řídicí společností koncernu Skupina Metrostav