Metrostav logo
Menu
Centrála společnostiKoželužská 2450/4, Praha 8
  • Úvod
  • Pro média
  • Z Riviéry uniká voda, po sezóně se bazény začnou rekonstruovat

Z Riviéry uniká voda, po sezóně se bazény začnou rekonstruovat

13. 8. 2017
zdroj: ibrno.cz
Napsali o nás

Brno, 14. srpna 2017 - Koupaliště Riviéra se po skončení sezóny začne rekonstruovat. Rada města Brna schválila výběr zhotovitele oprav, který vyřeší problémy s unikající vodou. Z bazénů totiž denně prosákne dvě stě tisíc litrů vody.

„Z bazénů nyní každý den prosákne cca 200 m3 vody. Objem bazénů činí podle provozního řádu celkem 7 906 m3. Z toho je zřejmé, že takový průsak je dlouhodobě neúnosný, a rekonstrukce je tedy nezbytná. Naší prioritou bude samozřejmě to, aby bylo možné areál znovu otevřít už na začátku příští letní sezóny,“ uvedl náměstek primátora Richard Mrázek.

Stavební práce, které provede společnost Metrostav, budou zahrnovat především modernizaci bazénové technologie a opravu stěn bazénu včetně nových přelivových žlábků. Stavba zahrnuje také úpravu dětského brouzdaliště, stavbu tobogánu a skluzavky i nové atrakce. Modernizace bazénů bude provedena nerezovými vanami, které budou osazeny na sanovaný stávající podkladový beton.

© 2021 Metrostav - Jakýkoliv obsah této stránky není možné šířit bez souhlasu společnosti Metrostav a.s. | Metrostav a.s. je řídicí společností koncernu Skupina Metrostav