Metrostav logo
Menu
Centrála společnostiKoželužská 2450/4, Praha 8

Výpadovka zůstává i nadále staveništěm

9. 10. 2017
zdroj: Jihlavský deník Vysočina / Jihlavsko (bur)
Napsali o nás

Jihlava – Frekventovaná jihlavská výpadovka na Pelhřimov je stále staveništěm, ačkoliv to tak na první pohled nemusí vypadat.

Nový povrch silnice je tam položený a na zemi jsou už namalované i jízdní pruhy. Mnozí řidiči tam ale nedodržují předepsanou rychlost. Dopravní omezení tam skončí až za tři týdny.

            Musí se ještě dodělat vodorovné značení a připevnit značky. „Potom bude třeba nechat silnici zkolaudovat a až nám stavební úřad vydá kolaudační rozhodnutí, tak budou dopravní značky omezující rychlost odstraněny,“ vysvětlil radní Kraje Vysočina pro oblast dopravy a silničního hospodářství Jan Hyliš. K odstranění značek omezujících rychlost a předjíždění by mělo dojít na konci letošního října.

Řidiči se ale nemusí obávat, semafory se tam už nevrátí.

            „Značky omezující rychlost tam budou až do konce října,“ potvrdil také Milan Šerý z firmy Dopravní značení, která tam značky instalovala. Tuto frekventovanou silnici druhé třídy začali dělníci opravovat během července letošního roku. Zhotovitelem rekonstrukce je stavební firma Metrostav.

© 2021 Metrostav - Jakýkoliv obsah této stránky není možné šířit bez souhlasu společnosti Metrostav a.s. | Metrostav a.s. je řídicí společností koncernu Skupina Metrostav