Metrostav logo
Menu
Centrála společnostiKoželužská 2450/4, Praha 8
  • Úvod
  • Pro média
  • Druhá etapa revitalizace uzavře část bílinského náměstí

Druhá etapa revitalizace uzavře část bílinského náměstí

10. 6. 2018
zdroj: Teplický deník Teplicko region (red)
Napsali o nás

Bílina – Revitalizace centrálního náměstí v Bílině probíhá podle plánu.

V pátek měla podle informací zhotovitele začít druhá etapa prací, která uzavře pro motoristy část podél obchodního domu Praha a u knihovny. Přes náměstí se tedy bude projíždět ze Seifertovy ulice k České spořitelně a dál k radnici nebo do ulice Želivského. Vjezd z Wolkerovy ulice zůstane beze změn, řidiči však už musí počítat, že z tohoto směru budou muset odbočit vpravo, rovně do Zámecké ulice se již z tohoto směru vjíždět nebude. Od kruhového objezdu u radnice budou řidiči moci pouze do Želivského ulice. Pracím na náměstí zatím přálo počasí, takže vše jde podle harmonogramu.

Na náměstí současně probíhá i archeologický dozor a průzkum. „Komplikace se vyskytla pouze ve východní části náměstí, kde jsme museli odseparovat pomocí geotextilie stávající historickou vrstvu náměstí od nových konstrukčních vrstev,” uvedl Michal Ptáček ze společnosti Metrostav, která práce realizuje.

© 2021 Metrostav - Jakýkoliv obsah této stránky není možné šířit bez souhlasu společnosti Metrostav a.s. | Metrostav a.s. je řídicí společností koncernu Skupina Metrostav