Metrostav logo
Menu
Centrála společnostiKoželužská 2450/4, Praha 8
  • Úvod
  • Pro média
  • Nejdelší cyklistický podnik v Česku: extrémní závod i jízda dobré vůle

Nejdelší cyklistický podnik v Česku: extrémní závod i jízda dobré vůle

30. 7. 2019
zdroj: novinky.cz
Napsali o nás

Přijďte v sobotu 3. srpna na pražskou Kampu a zažijte radost z oslavy, zábavu a koncerty kapel k zakončení nejdelšího cyklo podniku v Česku.

Handy cyklo maraton, který je unikátní svým aktivním zapojením zdravotně postižených sportovců, se letos koná již posedmé. Bude to oslava cyklopoutě dobré vůle, ale i neskutečných sportovních výkonů.

Účastníci etapového závodu na kolech, který začíná 30. července v Praze, musí v časovém limitu 111 hodin ujet trať dlouhou 2222 km. Jednotlivé týmy jsou sestaveny tak, aby jejich součástí byl alespoň jeden člověk s jakýmkoli druhem postižení.

Při Handy cyklo maratonu nejde o závod v pravém slova smyslu, jde hlavně o radost. O radost ze sportu, z nezapomenutelných chvil s kamarády… Sport je pro všechny. Akci organizuje Cesta za snem.

A co vás všechno v parku Kampě čeká? Super program pro všechny věkové kategorie, soutěže, exhibice, atrakce pro děti i dospělé. Hlavním bodem je oficiální ceremoniál Metrostav handy cyklo maraton 2019 a vyhlášení výsledků, předávání medailí a několik velkých překvapení.

Akce začíná ve 14 hodin, bude zde i stánek Asekol s hrou Kam s tím, ve které je možno si procvičit znalosti o třídění starého elektra. Od osmi večer pak pokračuje velká Rock´N´Roll party s Českou kapelou v oboru s dechovým orchestrem The Beautifuls & Blue Orchestra. Vstup zdarma.

© 2021 Metrostav - Jakýkoliv obsah této stránky není možné šířit bez souhlasu společnosti Metrostav a.s. | Metrostav a.s. je řídicí společností koncernu Skupina Metrostav