Metrostav logo
Menu
Centrála společnostiKoželužská 2450/4, Praha 8

Libeňský most opraví Metrostav TBR a.s.

20. 1. 2022
Aktuality

Dnes byla podepsána smlouva na rekonstrukci Libeňského soumostí. Pro investora Technická správa komunikací hlavního města Prahy ji zhotoví společnost Metrostav TBR a.s., ředitelem výstavby je Ing. Martin Kulhavý, Ph.D., MBA.

Cílem této veřejné zakázky je nejen oprava Libeňského mostu přes Vltavu a vybudování nového inundačního mostu s navazujícími mosty, ale i kompletní vybudování všech přilehlých komunikací a nutných přeložek inženýrských sítí v ulici Libeňský most od křižovatky Dělnická – Jankovcova v Praze 7 ke křižovatce Palmovka v Praze 8. Součástí rekonstrukce je také kompletní výměna trakčního vedení a kolejového svršku pro tramvajovou trať v ulici Libeňský most a okolí, kterou bude realizovat Dopravní podnik hl. m. Prahy. Počítá se i se stavbou proplachovacího kanálu a retenční nádrže. Více informací najdete v tiskové zprávě.

Libeňský most.jpg

© 2021 Metrostav - Jakýkoliv obsah této stránky není možné šířit bez souhlasu společnosti Metrostav a.s. | Metrostav a.s. je řídicí společností koncernu Skupina Metrostav