Projekt zkapacitnění branického mostu zahájen

13. 7. 2023
Aktuality

Dnes byl na branickém nádraží slavnostně zahájen projekt zkapacitnění branického mostu, jehož investorem je Správa železnic Zhotovitelské sdružení vede společnost Metrostav TBR, dalšími členy jsou společnosti PORR, Elektrizace železnic Praha a.s., a GJW Praha. Vedoucím projektu je Ing. Tomáš Kohout. „Stojí před námi specifický úkol, kdy je potřeba v extrémně krátkém čase zrealizovat velký rozsah prací. Po domluvě s investorem jsme navrhli změnu harmonogramu stavby, která nám umožní dodržet časový rámec zakázky. Jsme rádi, že se zkušeným týmem našeho sdružení zhotovitelů můžeme být u tohoto prestižního dopravního projektu, který podpoří plynulost železniční dopravy v hlavním městě,“ uvedl Aleš Gothard, ředitel společnosti Metrostav TBR.

2.JPG4.JPG6.JPG3.JPG5.JPG1.JPG7.JPG