Metrostav logo
Menu
Centrála společnostiKoželužská 2450/4, Praha 8
  • Úvod
  • Pro média
  • Metrostav vstupuje do univerzitního hokeje. Stane se hlavním partnerem klubu ČVUT Engineers Prague

Metrostav vstupuje do univerzitního hokeje. Stane se hlavním partnerem klubu ČVUT Engineers Prague

29. 5. 2024
Tisková zpráva

S radostí oznamujeme, že přední česká stavební společnost Metrostav se stala novým hlavním partnerem univerzitního hokejového klubu ČVUT Engineers Prague. Toto víceleté strategické partnerství je klíčové pro další rozvoj klubu a posílení jeho dlouhodobé stability. Oficiální představení proběhlo na tradičním posezónním galaodpoledne v budově rektorátu ČVUT.  

„Věříme, že nám partnerství s tak silným partnerem, jakým je Metrostav, pomůže dosáhnout nejen našich sportovních cílů, ale přispěje také k udržení trendu dynamického rozvoje našeho klubu a značky v mimosportovních aktivitách. Víceletá smlouva nám dává nejen finanční stabilitu, ale také možnost plánovat naši budoucnost s větší jistotou,“ uvedl prezident klubu ČVUT Engineers Prague, Aleš Příhoda a dodal: „Metrostav nabízí široké možnosti uplatnění studentů ČVUT v budoucím zaměstnání, což přináší oběma stranám nové příležitosti.“

Metrostav, přední stavební firma v České republice, se specializuje na komplexní stavební projekty včetně infrastruktury, bytové a komerční výstavby. S více než padesáti letou historií a širokým portfoliem realizovaných projektů je Metrostav významným hráčem na trhu. Společnost je známá svou kvalitou, inovativním přístupem a spolehlivostí, což potvrzují četná ocenění a certifikáty.

„Partnerství s ČVUT Engineers Prague je pro nás přirozeným krokem, kdy chceme ještě více prohloubit spolupráci s akademickým prostředím. Jsme hrdí na to, že můžeme podpořit mladé talenty právě z ČVUT a přispět k rozvoji univerzitního sportu. Univerzitní hokej je fenoménem posledních let a my jsme si toho vědomi. Naše společné hodnoty – kvalita, vytrvalost a týmová práce – nás motivovaly k uzavření partnerství. Těšíme se na úspěšnou spolupráci a plánované aktivity,“ řekl personální ředitel Metrostavu Ing. Ladislav Profota.

Uzavřené partnerství mezi Metrostavem a ČVUT Engineers Prague je pro univerzitní hokej skvělou zprávou, kdy do projektu vstupují silné značky, jakou Metrostav bezpochyby je. 

 

Kontaktní údaje:

Radim Mana
tiskový mluvčí Skupiny Metrostav
T 266 019 715, M 601 110 376
radim.mana@metrostav.cz

 

Filip Staněk
generální manažer ČVUT Engineers Prague
M 728 380 366
stanek@engineersprague.cz

IMG_5320-Enhanced-NR.jpg

© 2021 Metrostav - Jakýkoliv obsah této stránky není možné šířit bez souhlasu společnosti Metrostav a.s. | Metrostav a.s. je řídicí společností koncernu Skupina Metrostav